tribedo tribedo

Toimihenkilöitä OP Vähittäispankille Tampereelle

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. OP ryhmässä työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista. Opset on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee OP:n toimintoja monipuolisten tausta- ja asiantuntijatehtävien osalta ympäri Suomen.

Haemme nyt toimihenkilöitä vuokratyötehtäviin OP Vähittäispankille Tampereelle asuntorahoituksen- ja asumisen palveluihin.

Tulet työskentelemään Back Office -tuotantoprosessien päivittäisissä tehtävissä itsenäisesti, monipuolisesti ja tuloksellisesti yleisohjeiden, sovittujen toimintamallien ja luottopolitiikan mukaisesti. Tehtävänimikkeesi on asiakasneuvoja. Sinulla on halu tuottaa asiakkaille erinomaista asiakaskokemusta ja olet aidosti kiinnostunut asiakkaasta.

Soveltuva koulutus sekä työkokemus toimistotyöstä, taloushallinnon alalta tai muusta tarkkuutta vaativasta työstä katsotaan eduksesi. Olet kiinnostunut finanssialasta sekä kykenet itsenäiseen- ja tavoitteelliseen työskentelyyn luottaen omaan tekemiseesi. Työskentelysi on tarkkaa ja huolellista sekä omaat hyvät tietotekniset valmiudet ja olet nopea oppiaan uusia järjestelmiä. Tehtävässä edellytetään sujuvaa suomen kielen taitoa. Englannin- ja ruotsin kielen taidot katsotaan eduksesi.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän pankki- ja vakuutusalan maailmassa sekä kattavan perehdytyksen työtehtäviin. Asiantuntevat ja innostuneet työkaverit auttavat ja tukevat sinua onnistumaan tehtävässäsi. Tarjoamme työhyvinvointia tukevat henkilöstöedut.

Määräaikainen työsuhde solmitaan Opsetin kanssa 28.2.2021 saakka ja työt alkavat sopimuksen mukaan elokuun lopussa. Työaika on arkisin ma-pe klo 7-18 välillä ja viikkotyöaika on 20h/vko + suostumus lisätyöhön, jolloin työtunnit voivat vaihdella 20h ja 37,5h välillä. Toivomme, että olet valmis myös täysiin tunteihin tarvittaessa. Perehdytysjakson ajan työskennellään kokoaikaisesti 37,5h/vko.

Kiinnostuitko?

Jätäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 19.8. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Kaipaatko lisätietoja?

Ota yhteyttä 11.8. klo 12-14 Palvelupäällikkö Tarja Toivoseen puh. 041 444 4619 tai muina aikoina opset.rekrytointi@op.fi.

Tehtävässä edellytetään erityistä luottamusta. Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastamme luottotiedot ja teetämme huumausainetestin.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Toimihenkilöitä OP Vähittäispankille Tampereelle
Sijainti: Tampere
Toimeksiantaja: OP Vähittäispankki
Työ alkaa: Elokuun 2020 lopulla
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 28.2.2021
Työaika: Osa-aikainen
  20-37,5 h/vko
Haku alkoi: 06.08.2020
Haku päättyy: 19.08.2020


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki