tribedo tribedo

Toimihenkilöitä pankkitoiminnan palveluihin (Joensuu)

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. OP ryhmässä työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista. Opset on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee OP:n toimintoja monipuolisten tausta- ja asiantuntijatehtävien osalta ympäri Suomen.

Haemme nyt OP Vähittäispankille asuntorahoituksen- ja asumisen palveluihin uusia

Toimihenkilöitä

Tulet työskentelemään rahoituspalveluiden päivittäisissä tehtävissä itsenäisesti, monipuolisesti ja tuloksellisesti yleisohjeiden, sovittujen toimintamallien ja luottopolitiikan mukaisesti. Työsi voi pitää sisällään esim. asiakirjalaadintaa, asiakkaiden maksusuunnitelmien muutosten käsittelyä tai asiakaspalvelua eri kanavissamme.

Sinulla on kykyä uusien asioiden nopeaan oppimiseen ja työskentelyotteesi on oma-aloitteinen ja joustava. Odotamme sinun työskentelevän huolellisesti ja vastuullisesti. Sinulla on hyvä tietotekniset valmiudet ja vuorovaikutustaidot. Lisäksi sinulta löytyy palveluhenkisyyttä, joka mahdollistaa sujuvan toimimisen tarvittaessa myös asiakaskontakteissa. Etsimämme henkilö haluaa kehittyä pankkialan ammattilaiseksi kanssamme. Kokemus rahoituksesta ja pankkitoiminnasta katsotaan eduksi, mutta ei ole pakollista. Perehdytämme sinut kattavasti tähän tehtävään.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja tavoitteellisen työn rahoitustehtävien parissa. Asiantunteva ja innostunut tiimi tukee työssä kehittymistäsi. Tämän lisäksi tarjoamme työhyvinvointia tukevat henkilöstöetumme käyttöösi.

Työt alkavat lokakuussa ja työsuhde solmitaan puolen vuoden määräajaksi. Etsimme ensisijassa tekijöitä täysille työtunneille 37,5h/vko. Perehdytysjakso toteutetaan myös kokoaikaisesti. Työaika sijoittuu joustavasti arkipäiviin maanantaista perjantaihin. Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastamme luottotiedot ja teetämme huumausainetestin osana valintaprosessia.

Kiinnostuitko?

Jätäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 25.10. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Hakuaikaa jatkettu 25.10. saakka.

Kaipaatko lisätietoja?

Ota yhteyttä: opset.rekrytointi@op.fi


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Toimihenkilöitä pankkitoiminnan palveluihin (Joensuu)
Sijainti: Joensuu
Toimeksiantaja: OP Vähittäispankki
Työ alkaa: Lokakuu 2020
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 6kk
Työaika: Osa-aikainen
  20h/vko + lisätyö
Haku alkoi: 21.08.2020
Haku päättyy: 25.10.2020


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki