tribedo tribedo

Toimihenkilöitä projektiluontoiseen tehtävään OP Asiakaspalvelut Oy:lle, Rovaniemelle

Haemme vuokratyösuhteeseen asiakkaallemme OP Asiakaspalvelut Oy:lle, Rovaniemelle

Toimihenkilöitä projektiluontoiseen tehtävään

Etsimme kahta vuokratyöntekijää toukokuulle sijoittuvaan projektityöhön asiakkaallemme OP-Asiakaspalveluille.

Tehtävät

Tehtävät pitävät sisällään asiakirjojen turvapussitusta, turvapussien koodien viemistä sovellukseen sekä inventointia. Työ on nopeasti opittavissa.

Odotamme

Nopeaa oppimiskykyä ja tarkkuutta. Opsetissa työskenteleviltä odotetaan erityistä luottamusta, joten luottotietosi täytyy olla kunnossa

Tarjoamme

Mielenkiintoisen projektin pankkipalveluiden Back Office -tehtävien parissa. Tuntimäärät vaihtelevat 20-37,5 h/vko välillä. Projektin aloitus on maanantaina 21.5.2018. Työtä tullaan tekemään Pohjolan OP:n, Rovaniemen konttorilla.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Toimihenkilöitä projektiluontoiseen tehtävään OP Asiakaspalvelut Oy:lle, Rovaniemelle
Sijainti: Rovaniemi
Toimeksiantaja: OP Asiakapalvelut Oy
Työ alkaa: 21.5.2018
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 21.5.-24.5.2018 tai kunnes projekti on valmis
Työaika: Osa-aikainen
  20-37,5 h/vko
Haku alkoi: 27.04.2018
Haku päättyy: 13.05.2018


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2023 liikevaihtomme oli 42 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 850 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki