tribedo tribedo

Toimihenkilöitä rahoituspuolen projektiin

Haemme nyt toimihenkilöitä määräaikaiseen työsuhteeseen Liperin OPlle.

Tehtävät

Työtehtäviin kuuluu pääasiassa rahoitusasiakirjojen käsittelyä, niiden arkistointia sekä asiakkaiden kontaktointia.

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää rutiininsietokykyä, tarkkuutta ja huolellisuutta. Rahoituspalveluiden ymmärtäminen ja rahoitusasiakirjojen sekä Osuva-ympäristön tunteminen katsotaan eduksi. Työhön perehdytys on nopea, joten työhön pääsee nopeasti käsiksi.

Tiedot

Tehtävään haetaan kahta toimihenkilöä. Solmimme kanssasi kahden kuukauden määräaikaisen työsopimuksen. Tuntimäärä työtehtävässä 7,5h/päivä. Työaika ma-pe klo 8.30-16.30 ja työpaikka Liperin OPn konttoreilla (Liperi, Ylämylly ja Viinijärvi).

Työn aloitus sopimuksen mukaan heinäkuussa 2017.

Pankki- ja vakuutusalalla työskenteleviltä odotetaan erityistä luottamusta, joten luottotietojesi täytyy olla kunnossa.

Haku

Mikäli kiinnostuit paikasta, haethan paikkaa oheisen hakupainikkeen kautta HETI. Haastattelemme hakijoita jo hakuajalla ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä voi kysyä sähköpostitse: Elina Malinen, 040 6578078, opset.rekrytointi@op.fi.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Toimihenkilöitä rahoituspuolen projektiin
Sijainti: Liperi
Toimeksiantaja: Liperin Osuuspankki
Työ alkaa: Heinäkuussa 2017
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 2 kk
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 19.06.2017
Haku päättyy: 02.07.2017


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2023 liikevaihtomme oli 42 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 850 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki