tribedo tribedo

Toimihenkilöitä selvittelytehtäviin Helsinkiin

Haemme OP Asiakaspalvelut Oy:lle määräaikaiseen vuokratyösuhteeseen Selvittelytoimihenkilöitä.

Tehtävät

Työtehtävät ovat monipuolisia Back office –tehtäviä, jotka pitävät sisällään OP Ryhmän ulkoisten ja sisäisten asiakkaiden pääosin maksuliikkeeseen liittyviä tehtäviä. Tehtävässä osallistut myös mahdollisten asiakasrajapinnassa ilmenevien ongelmien ratkaisuun. Tehtävät sisältävät esimerkiksi asiakkuusilmoitusten tekemistä, tilien täsmäytystä, korttien ja asiakaslaskutuksen selvittelytehtäviä sekä perunkirjojen tarkastusta.

Tehtävät edellyttävät aktiivista ja innostunutta otetta. Tavoitteena on tehokas ja laadukas palvelu, joka vastaa asiakkaiden maksuliiketarpeisiin.

Odotamme

– Kaupallista koulutusta (esim. tradenomi)

– Oma-aloitteisuutta ja joustavaa työotetta

– Tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja

– Paineensietokykyä

– Englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi

Huom. Vakuutus- ja pankkialalla työskenteleviltä odotetaan erityistä luottamusta, joten luottotietosi täytyy olla kunnossa.

Tarjoamme

Tarjoamme mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä maksuliikkeen parissa, finanssialan eturivissä. Työt alkavat 1.11.2017 ja vuokratyösuhde Opset Oy:n kanssa solmitaan 12 kuukaudeksi. Tunnit tehtävässä joustavat 20 – 37,5 tuntia viikossa. Työtehtävät sijoittuvat Helsinkiin.

Haethan tehtävää mahdollisimman pian, sillä haastattelemme mahdollisesti jo hakuajalla.

 


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Toimihenkilöitä selvittelytehtäviin Helsinkiin
Sijainti: Helsinki
Toimeksiantaja: OP Asiakaspalvelut Oy
Työ alkaa: 1.11.2017
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 12 kuukautta
Työaika: Osa-aikainen
  20-37,5 h/vko
Haku alkoi: 04.10.2017
Haku päättyy: 15.10.2017


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki