tribedo tribedo

Toimihenkilöitä Tampereelle

Haemme nyt vuokratyösuhteeseen OP Asiakaspalvelut Oy:lle Tampereelle henkilöasiakkaiden maksuliikenne- ja päivittäispalveluihin

toimihenkilöitä.

Tehtävät

Tehtävä sisältää monipuolisia henkilöasiakkaiden pankkipalveluihin liittyviä taustatyötehtäviä sekä asiakaspalvelua eri kanavissa, kuten puhelimitse ja verkkoviestein. Tiimissä tehdään monipuolisia taustatyötehtäviä ja tehtäviin kuuluu muun muassa asiakkaan kontaktointi puhelimitse, viranomaistiedustelut, asiakuudensiirtovaltakirjat ja edunvalvontatehtävät.

Odotamme

Tavoitteenamme on tehokas ja laadukas palvelu, joka vastaa asiakkaittemme tarpeita. Tehtävässä menestyminen edellyttää aktiivista ja innostunutta otetta kehittyä kanssamme. Soveltuva kaupallinen koulutus sekä mahdollinen pankkipalveluista hankittu työkokemus katsotaan eduksi. Toivomme sinulta rutiininsietokykyä, asiakaspalveluhenkisyyttä ja joustavaa työotetta. Olet oma-aloitteinen, tarkka ja huolellinen. Odotamme sinulta myös erinomaista suomen kielen kirjallista taitoa.

Pankki- ja vakuutusalalla työskenteleviltä odotetaan erityistä luottamusta, joten luottotietosi täytyy olla kunnossa.

Tarjoamme

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtäväalueen sekä kattavan perehdytyksen työtehtäviin. Asiantuntevat ja innostuneet työkaverit auttavat ja tukevat sinua alati kehittyvässä työympäristössä. Vuoden mittainen määräaikainen vuokratyösuhde solmitaan Opset Oy:n kanssa. Työt alkavat viimeistään 1.2.2018 heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Työtunnit tehtävässä vaihtelevat joustavasti välillä 20-37,5h/vko. Työsuhteen alussa järjestetään noin neljän viikon perehdytys, jolloin edellytämme sinulta sitoutumista täyteen tuntimäärään (37,5h/vko). Työajat sijoittuvat arkipäiviin.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi 14.1.2018 mennessä alla olevan linkin kautta. Haethan tehtävää pian, sillä saatamme aloittaa haastattelut jo hakuajalla. Hakuaikaa tehtävään on jatkettu.

Lisätietoja: opset.rekrytointi@op.fi


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Toimihenkilöitä Tampereelle
Sijainti: Tampere
Toimeksiantaja: OP Asiakaspalvelut Oy
Työ alkaa: 1.2.2018
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 12 kuukautta
Työaika: Osa-aikainen
  20-37,5 h/vko
Haku alkoi: 15.12.2017
Haku päättyy: 14.01.2018


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys, aiemmalta nimeltään Opset.  Vaikka nimemme on uusi, olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki