tribedo tribedo

Toimihenkilöitä varainhoidon ja sijoittamisen Back Office -tehtäviin Tampereelle

Etsimme nyt toimihenkilöitä OP Ryhmäpalveluiden Varainhoidon ja sijoittamisen palvelut -yksikön taustatukitehtäviin.

Työtehtävät

Tehtävä sisältää Privaten ja Sijoittamisen palvelut -tiimin erilaisia varainhoitoon ja sijoittamiseen liittyviä taustatyötehtäviä, esimerkiksi sopimusten hallintaa sekä asiakaspalvelua.

Toivomme

Tavoitteenamme on tehokas ja laadukas palvelu, joka vastaa asiakkaidemme tarpeita. Tehtävässä menestyminen edellyttää aktiivista ja innostunutta otetta kehittyä kanssamme.

Soveltuva kaupallinen koulutus, mahdollinen pankkipalveluista hankittu työkokemus sekä sijoittamiseen liittyvä tietotaito katsotaan eduksi.

Toivomme sinulta lisäksi nopeaa oppimiskykyä, rutiininsietokykyä, asiakaspalveluhenkisyyttä ja joustavaa työotetta. Olet oma-aloitteinen, huolellinen ja paineensietokykyinen. Odotamme sinulta myös erinomaista suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Pankki- ja vakuutusalalla työskenteleviltä odotetaan erityistä luottamusta, joten luottotietosi täytyy olla kunnossa

Tarjoamme

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtäväalueen sekä perehdytyksen työtehtäviin. Asiantuntevat ja innostuneet työkaverit auttavat ja tukevat alati kehittyvässä työympäristössä. Pääset syventämään osaamistasi ja tutustumaan eturivin finanssialan yritykseen OP Ryhmään.

Lisätiedot

Määräaikainen vuokratyösuhde solmitaan Opset Oy:n kanssa 28.2.2019 asti. Työt alkavat mahdollisimman pian. Työtunnit tehtävässä ovat 37,5h/vko.

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajalla ja teemme valinnat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Toimihenkilöitä varainhoidon ja sijoittamisen Back Office -tehtäviin Tampereelle
Sijainti: Tampere
Toimeksiantaja: OP Asiakaspalvelut Oy
Työ alkaa: Mahdollisimman pian
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 28.2.2019 saakka
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 22.10.2018
Haku päättyy: 04.11.2018


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2023 liikevaihtomme oli 42 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 850 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki