tribedo tribedo

Työsuhdeasiantuntija Helsinkiin

Haemme Opsetin HR-yksikköön nykyisen työsuhdeasiantuntijamme työpariksi

Työsuhdeasiantuntijaa  

Työsuhdeasiantuntijana tehtävänäsi on tukea esimiehiämme ja neuvoa työsuhdeasioiden hoitamisessa. Hoidat työsuhdeasioita laaja-alaisesti koko työsuhteen elinkaaren alusta loppuun. Tehtäviisi kuuluu tiivis yhteistyö ulkoistetun palkanlaskentamme kanssa. Lisäksi ylläpidät työsuhdeasioihin liittyviä ohjeita, perehdytät esimiehille Opsetin HR-prosesseihin ja käytäntöihin liittyviä asioita ja varmistat osaltasi HR-vuosikellon mukaisten työsuhdetehtävien toteutumisen. Toimit myös esimiesten tukena HR-järjestelmien käytössä ja ylläpidät järjestelmien käyttöohjeita.

Sinulla on usean vuoden kokemus vastaavista esimiesten neuvontatehtävistä, työlainsäädännön ja työehtosopimusten tulkinnasta ja vankkaa käytännön kokemusta palkanlaskentaan liittyvistä prosesseista. Sympa HR-järjestelmän käyttökokemus on eduksi. Tehtävään soveltuva koulutus on esimerkiksi tradenomi, jota täydentävät työsuhdeasioiden ja työlainsäädännön opinnot.

Osaavat ja mukavat kollegasi arvostavat työyhteisötaitojasi ja omatoimista sekä vastuullista työskentelytapaasi. Esimiehenäsi toimii Opsetin henkilöstöjohtaja. Sinäkin varmasti viihdyt koko ajan uudistuvassa ja kehittyvässä työpaikassa, jossa tarjoamme sinulle monipuolisten työtehtävien lisäksi työhyvinvointiasi tukevat henkilöstöedut. Me kaikki Opsetin HR:ssä haluamme yhdessä auttaa esimiehiämme onnistumaan omassa tehtävässään ja varmistamaan henkilöstömme työhyvinvoinnin.

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen (37,5 h/vko). Työ alkaa sopimuksen mukaan lokakuussa 2020. Työpiste sijaitsee Helsingin Pitäjänmäessä. Työtä voi tehdä osittain etätyönä ja käytössä on liukuva työaika. Edellytämme matkustusvalmiutta Opsetin muihin toimipisteisiin Suomessa.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistamme luottotiedot ja teetämme huumausainetestin.

Mikäli haluat kysyä lisää tehtävästä, voit soittaa työsuhdeasiantuntija Taru Ruotsalaiselle puh. 045 601 2251 ke 26.8. klo 10-11 tai ma 31.8. klo 14-15.

Innostuitko tehtävästä? Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 4.9.2020 mennessä alla olevan linkin kautta.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Työsuhdeasiantuntija Helsinkiin
Sijainti: Helsinki
Toimeksiantaja: Opset Oy
Työ alkaa: lokakuussa 2020
Työsuhde: Vakituinen
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 21.08.2020
Haku päättyy: 04.09.2020


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys. Olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki