tribedo tribedo

Vakuutusneuvoja Helsinkiin

Haemme OP-Henkivakuutuksen tuotantoprosesseihin Helsinkiin määräaikaiseen vuokratyösuhteeseen vakuutusneuvojaa.

Tehtävät

Varallisuudenhoidon vakuutusneuvojana toimit erilaisten vakuutus- ja hoitoprosessien tehtävien parissa. Tehtävään kuuluu yksityisasiakkaiden yksilöllisten varallisuudenhoitotuotteiden vakuutuskannan hoito. Tehtäviisi kuuluvat vakuutuskantaan liittyvät tarkistus-, ylläpito- ja toimeksiantotehtävät sekä asiakaspalvelu ja vakuutusneuvonta sähköisesti.

Odotamme

Tässä tehtävässä menestymisen kannalta on tärkeää, että käytät yleisimpiä tietojärjestelmiä sekä Office-työkaluja sujuvasti ja sinulla on valmiudet oppia uusia vaivattomasti. Lisäksi olet oma-aloitteinen ja tehtävissäsi tunnollinen ja tarkka. Työskentelet luontevasti osana tiimiä ja omaat sujuvan kirjallisen ja suullisen ilmaisutaidon. Odotamme myös hyvää paineen- ja rutiininsietokykyä ja asiakaspalveluhenkisyyttä.

Lisäksi katsomme eduksi:

– tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. merkonomi tai tradenomi),
– aikaisempaa kokemusta vakuutusliiketoiminnasta, varallisuudenhoitotuotteista tai sijoitusmarkkinoista (erityisesti rahastosijoittamisesta),
– mahdollista vakuuttamiseen, vakuutustuotteisiin ja verotukseen liittyvän juridiikan osaamista,
– halua olla paras erinomaisen asiakaskokemuksen tuottajana sekä
– digiajan teknisiä taitoja.

Englannin ja ruotsin kielen taidoista on tehtävässä hyötyä.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen työhösi sekä työnohjauksen. Meille on tärkeää, että jokaisen on mahdollista kehittyä työn kautta ja tässä sinua tukevat tiimisi asiantuntijat ja esimies. Et siis tule jäämään tehtävissäsi yksin. Asemapaikka sijaitsee Helsingin Vallilassa ja tarjoamme kokoaikaisen työn määräaikaisena huhtikuun 2018 loppuun asti.

Huom! Pankki- ja vakuutusalalla työskenteleviltä odotetaan erityistä luottamusta, joten luottotietosi täytyy olla kunnossa.

Lisätietoja: opset.rekrytointi@op.fi


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Vakuutusneuvoja Helsinkiin
Sijainti: Vallila, Helsinki
Toimeksiantaja: OP-Henkivakuutus Oy
Työ alkaa: mahdollisimman pian
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 30.4.2018
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 02.11.2017
Haku päättyy: 12.11.2017


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys, aiemmalta nimeltään Opset.  Vaikka nimemme on uusi, olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki