tribedo tribedo

Vastikekäsittelijä Jyväskylään tai Helsinkiin

Opset Oy on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee OP:n toimintoja tuottamalla muun muassa monipuolisia tausta- ja asiantuntijatehtäviä. Me Opsetissa vauhditamme OP:n menestystä tuottamalla ketteriä, kehittyviä ja tuloksellisia palveluratkaisuja asiakaspalvelu- ja asiantuntijatehtäviin. Tule mukaamme rakentamaan kirkkaasti parasta palvelutuotantoa sekä muutosmyönteistä ja huipputehokasta yrityskulttuuria.

Haemme OP Osuuskunnalle hankinta- ja toimitilapalveluihin vastike- ja vuokralaskujen käsittelijää kokoaikaiseen (37,5h/vko) työsuhteeseen. Tulet työskentelemään OP Osuuskunnan Kiinteistöhallinto ja taloustiimissä Jyväskylässä tai Helsingissä.

Työtehtävät tulevat aluksi keskittymään vastikeprojektiin sisältäen kiinteistöhallinnon manuaalista tiedonsiirtoa, sisällön validointia, sekä laskujen tiliöintiä. Syksymmällä tehtäväkenttä laajenee kokonaisvailtaisemmin kiinteistöhallinnon työtehtäviin.

Menestyäksesi tässä työtehtävässä vahvuuksiasi tulee olla oma-aloitteisuus, sekä itsenäinen ja tarkka työote. Positiivinen asenne ja erinomaiset tiimitaidot ovat eduksesi. Työ on toisinaan hektistä, joten hyvästä paineensietokyvystä on hyötyä. Toivomme, että sinulta löytyy aikaisempaa kokemusta Kiinteistötalouden hoitamisesta esim. kiinteistösihteeri tai taloussihteeri, sekä soveltuva kaupallisen alan koulutus, ja englanninkielen taitoa. Tehtävässä edellytetään erityistä luottamusta, joten työhön valituille henkilöille teetetään huumausainetestaus. Myös luottotiedot tarkistetaan.

Työllistyt Opset Oy:n kautta kokoaikaisena (37,5h/vko) ja määräaikaisesti vuoden mittaiseen työsuhteeseen niin, että työsuhde alkaa huhtikuun aikana. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän vahvasti kehittyvällä sektorilla. Tarjoamme myös työhyvinvointia tukevat henkilöstöedut.

Olisiko tässä seuraava steppi työurallasi?

Jätä hakemuksesi alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 11.4.2021. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja voit tarvittaessa kysyä opset.rekrytointi@op.fi


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Vastikekäsittelijä Jyväskylään tai Helsinkiin
Sijainti: Jyväskylä tai Helsinki
Toimeksiantaja: OP Osuuskunta
Työ alkaa: Huhtikuun 2021 aikana
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 1 vuosi
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 30.03.2021
Haku päättyy: 11.04.2021


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys, aiemmalta nimeltään Opset.  Vaikka nimemme on uusi, olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki