tribedo tribedo

Viestintäkoordinaattori Helsinkiin

Olisitko Sinä etsimämme viestintäkoordinaattori?

Haemme viestintäkoordinaattoria kumppanillemme Helsinkiin

Viestintäkoordinaattorina olet osa kansainvälisen yrityksen kotimaista viestintäyksikköä. Vastaat niin sisäiseen kuin ulkoiseen viestintään  liittyvistä tehtävistä. Hallitset sujuvan sisällöntuotannon ja ymmärrät erilaisten sähköisten kanavien sekä sosiaalisen median toiminnallisuuksia ja kohderyhmiä.

Toivomme sinulta viestintään liittyvää koulutustaustaa sekä edellytämme kokemusta yrityksen sisäisen ja ulkoisen viestinnän tehtävistä. Olet selkeä viestijä, jolla on erinomainen suomen kielen taju – kirjoitat sujuvasti, osaat tehdä monimutkaisista kokonaisuuksista ymmärrettäviä ja myös kielioppitaitosi ovat ensiluokkaiset. Hallitset hyvin englannin kielen ja pystyt esimerkiksi kääntämään ja lokalisoimaan tekstejä englannista suomeksi.  Sinulla on visuaalista näkemystä ja graafista osaamista: osaat PowerPointin käytön, pystyt tekemään sisältöjä tukevia kuvavalintoja, ja myös käsittelemään valokuvia ja videoita.  Olet valmis ja innokas oppimaan erilaisten viestintäalustojen ja -sovellusten käytön.

Odotamme lisäksi käytännön kokemusta viestintäprojektien suunnittelusta, toteutuksesta ja seurannasta. Olet tarkka ja täsmällinen projektien koordinoija, jolla on erinomaiset yhteistyötaidot. Pystyt myös järjestämään ja vetämään pienimuotoisia viestintäkoulutuksia.  Toimenkuvasi on itsenäinen ja monipuolinen.

Olet aktiivinen ja oma-aloitteinen viestinnän osaaja, joka vastaa yhtiössä määriteltyjen viestinnän tavoitteiden ja projektien toteutumisesta. Sinulla on positiivinen, ulospäin suuntautunut ja ratkaisuhakuinen työote.

Viemme toimintaamme kohti tulevaisuuden digimarkkinointia kunnianhimoisesti ja työhömme sitoutuneesti ja toivommekin, että myös sinä haluat olla mukana jatkuvassa muutoksessa. Kanssamme pääset aitiopaikalle luomaan uudenlaista kohderyhmälähtöistä viestintää, haastamaan itsesi joka päivä ja oppimaan uutta.

Tehtävässä edellytetään erityistä luottamusta, joten työhön valitun henkilön luottotiedot tarkistetaan.

Lisätietoja tehtävästä opset.rekrytointi@op.fi

Otamme huomioon vain hakujärjestelmämme kautta tulleet hakemukset, joten lähetäthän hakemuksesi meille viimeistään 21.10. alla olevan linkin kautta. Huom! Haun päättymispäivää on muokattu.


Hae paikkaa

AVOIN TYÖPAIKKA TIIVISTETTYNÄ

Nimike: Viestintäkoordinaattori Helsinkiin
Sijainti: Helsinki
Toimeksiantaja: Opset Oy
Työ alkaa: Heti
Työsuhde: Määräaikainen
Kesto: 12 kk
Työaika: Kokoaikainen
Haku alkoi: 10.10.2019
Haku päättyy: 21.10.2019


Tribedo on OP:n ja Bravedo Oy:n yhteisomistusyritys, aiemmalta nimeltään Opset.  Vaikka nimemme on uusi, olemme tukeneet asiakkaamme OP:n menestystä toimisto- ja asiantuntijapalveluilla jo vuodesta 2001.  Alkuvuosista olemme ponnistaneet pitkälle: vuonna 2021 liikevaihtomme oli 31,4 miljoonaa euroa.

Tänään meillä työskentelee noin 800 tribedolaista, mm. asiakaspalvelu-,  IT-,  talouspalvelu-, toimistotyö sekä  asiantuntijatehtävissä ympäri maan. Toimipisteemme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa sekä Oulussa.

Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia. Olipa kyse asiakkaan tai työntekijän tavoitteiden saavuttamisesta, meillä menestys rakennetaan aina yhdessä.

Avoimet työpaikat

Katso kaikki