tribedo tribedo tribedo

Esittelyssä henkilöstön ja työnantajan välistä vuoropuhelua edistävä Noora

Julkaistu 21 marraskuun, 2023

Tämän kirjoituksen kautta pääset tutustumaan Kuopiossa asuvaan Nooraan. Vapaa-ajallaan kiireinen kahden alakouluikäisen lapsen vanhempi toimii Tribedolla asiakasneuvojana Joustavassa asiakaspalvelussa. Hänen tehtäviinsä lukeutuu lisäksi Kuopion, Joensuun ja Oulun työsuojeluvaltuutettuna oleminen.

Esittelyssä henkilöstön ja työnantajan välistä vuoropuhelua edistävä Noora

Tribedossa Noora on ollut bongattavissa toimiston käytävillä vuoden 2018 elokuusta lähtien. Hän kertookin olevansa pääosin lähitöissä, sillä pitää ihmisten keskuudessa olemisesta.

”Olen tosi puhelias, avoin ja iloinen tyyppi. Tulin taloon vanhempainvapaalta, ja ennen sitä tein monia eri työhommia. Työhistoriaani lukeutuu mm. kuvapankissa sekä vuokravälittäjänä työskentely.”

”Nykyisessä tehtävässä hoidan asiakkaiden päivittäisiä pankkipalveluita. Olen myös mukana monenlaisissa projektitehtävissä sekä toimin henkilöstön edustajana työsuojeluasioissa”, avaa Noora taustoistaan ja työstään.

Noora
Intohimona (työ)hyvinvointi

Tällä hetkellä Noora nauttii työssään erityisesti siitä, että saa tehdä monipuolisesti erilaisia projektitehtäviä sekä keskittyä työhyvinvointiin liittyviin asioihin. Työyhteisössä tärkeitä asioita Nooralle ovat yhteisöllisyys, yhdenvertaisuus ja työssä viihtyminen.

”Työsuojeluvaltuutettuna edustan työpaikan työntekijöitä työsuojelun yhteistoiminnassa. Toivon, että voisin työsuojeluvaltuutetun roolissa olla parantamassa vuoropuhelua henkilöstön ja työnantajan välillä. Haluan olla helposti lähestyttävä, luotettava ja asioita aktiivisesti eteenpäin vievä valtuutettu. Haluan lisäksi tuoda enemmän avointa keskustelua työyhteisöön.”

”Valtuutettuna minun on oltava perehtynyt työntekijöiden turvallisuuteen ja terveyteen vaikuttaviin asioihin. Näin osaan havaita mahdollisia puutteita, sekä olla edistämässä toimintatapoja, jotka parantavat hyvinvointia työpaikalla”, Noora kertoo innoissaan.

Noora vapaa-ajan vietossa

Omasta hyvinvoinnistaan Noora pitää huolta vapaa-ajallaan luonnossa lenkkeillen, pyöräillen sekä eräillen perheensä kanssa. Urheilun lisäksi hänen elämäänsä on aina kuulunut musiikki. Noora kertookin laulaneensa erilaisissa kokoonpanoissa ja soittavansa pianoa.

”Olen myös armoton sokerihiiri. Karkit ovat heikkouteni ja laukusta löytyy aina vähintään tikkari. Varmaan sekin jollain tapaa hyvinvointiani lisää”, Noora lisää loppuun naurahtaen.


Piippolan vaarilla oli talo… Eikun Toukolla

Julkaistu 24 lokakuun, 2023

Pelikaverin suosituksesta taloon hakeneelle Toukolle Tribedo on ensimmäinen pidempiaikainen työpaikka. Miten hän on viihtynyt finanssialalla ja millaisia tehtäviä on mahdollista päästä tekemään lukion jälkeen? Tässä kirjoituksessa pääset tutustumaan Pohjois-Pohjanmaan kasvatti Toukoon.
Lue lisää

Tervetuloa mukaani tutustumaan Helsingin toimipisteemme

Julkaistu 9 lokakuun, 2023

Tribedossa työskentelee noin 800 osaajaa viidellä eri paikkakunnalla. Tässä esittelyssä pääset tutustumaan Seidin kertomana Helsingin toimipisteemme uusiin tiloihin. Tervetuloa Tribedo Vallilaan!
Lue lisää

OP Kevytyrittäjä -palvelu lähellä sydäntä kahdesta eri työmaailmasta

Julkaistu 5 syyskuun, 2023

Kuopiossa koko elämänsä vaikuttanut Ida työskentelee osa-aikaisesti Tribedolla yritysasiantuntijana OP Kevytyrittäjä -palvelussa sekä toimii yrittäjänä koiratrimmaajana. Kuinka kahden eri työmaailman yhteensovittaminen luonnistuu ja millainen henkilö Ida onkaan? Sen saat selville tästä kirjoituksesta.
Lue lisää

Avoimet työpaikat

Katso kaikki