tribedo tribedo tribedo

Urheilusta vaikutteita asiakaspalvelutyöhön – KuPs-voitto toi kultaa Kuopion toimistolle!

Julkaistu 30 lokakuun, 2019

Vakuutustiimissämme työskennellyt Joel Vartiainen pelaa SM-kultaa voittaneessa Kuopion palloseurassa.

Urheilusta vaikutteita asiakaspalvelutyöhön – KuPs-voitto toi kultaa Kuopion toimistolle!

Kuopion Palloseura (KuPS) voitti jalkapallon SM-kultaa lokakuussa, ja voitosta pääsi nauttimaan myös OP:n vakuutustiimissä Opsetin vuokratyöntekijänä työskennellyt 26-vuotias Joel Vartiainen. Kuopiolainen Joel on pelannut jalkapalloa KuPSin riveissä pikkunappulasta saakka, ”kutakuinkin viimeiset 20 vuotta”. Soitimme Joelille kysyäksemme perinteen mukaisesti, miltä nyt tuntuu.

”Aivan mahtavaltahan se voitto tuntuu, kruunu koko kaudelle”, Joel vastaa kysymykseen iloa äänessään.

Fysioterapeutiksi opiskeleva Joel on onnistunut sovittamaan elämäänsä jalkapallon, työn ja opiskelun. Kaikkia kolmea asiaa ei kuitenkaan pysty tekemään täyspainoisesti yhtä aikaa, joten yhteensovittaminen on vaatinut joustoa niin mieheltä itseltään kuin ympäristöltäkin.


Joe Vartiainen on valmis tinkimään vapaa-ajastaan tavoitteidensa saavuttamiseksi.

Pohjola Vakuutuksen tiimissä Opsetilla töitä tehnyt Joel on saanut sovitettua työn intensiivisen treenaamisen kanssa yhteen hyödyntämällä jouston mahdollisuutta. Tällä hetkellä mies keskittyy opintoihin ja treenaamiseen, mutta aiempana treenikautena hän teki töitä jalkapallon ohessa. Treenit olivat päivittäin aamupäivällä, ja niiden päätteeksi Joel tuli iltapäivällä töihin.

”Iso kiitos esimiehilleni Toivosen Tarjalle sekä Riitta Kolarille! En olisi voinut työskennellä näin pitkään ilman heidän kanssa sovittua joustoa”, Joel kertoo.

Urheilusta vaikutteita työhön

Joel kertoo olevansa kilpailuhenkinen, mistä on hyötyä paitsi kentällä, myös työssä. Tulosmittarit motivoivat Joelin kaltaista tekijää yltämään parhaimpaansa ja vielä piirun verran senkin yli. Tehokkuus on tuloksen kannalta tärkeää niin jalkapallokentällä kuin työpaikallakin.

Kilpailuhenkisyyden ja tehokkuuden lisäksi urheilussa sekä asiakaspalvelutyössä menestyminen vaatii myös pehmeämpiä piirteitä.

”Olen semmoinen aika kärsivällinen, rauhallinen ja leppoisa. Juttu kulkee ja luottamus syntyy siitä. Pitää olla ihminen ihmiselle”, Joel selittää.

Yhdysvalloissakin opiskellut ja pelannut Joel aloitti vastikään fysioterapeutin opinnot Kuopiossa, ja on keskittynyt kuluvan syksyn ajan opiskeluun sekä treenaamiseen. Vakuutustiimin riveihin häntä odotetaan takaisin syksyn treenikauden päätyttyä.

Onnittelut Joelille jalkapallomenestyksestä, ja onnea myös syksyn opintoihin!

KuPS – Kuopion palloseuran kotisivuille >>

Lue myös myyntityöstä kertova juttumme >>


Tutustu Vuoden 2023 tribedolainen -äänestyksen sijojen 4–10 tribedolaisiin

Julkaistu 8 helmikuun, 2024

Kärkikymmenikön palautteissa korostuivat erityisesti toisten kohtaaminen arjessa, auttamisen halu ja ratkaisukeskeisyys sekä vastuullinen tapa tehdä töitä, huumoria unohtamatta. Mitalikolmikkoon olet päässyt tutustumaan tarkemmin joulukuun blogikirjoituksesta, ja nyt esittelyvuorossa ovatkin sijoilla 4–10 olevat mahtavat tribedolaiset.
Lue lisää

Kesätyöntekijäkokemuksia

Julkaistu 19 tammikuun, 2024

Tribedolla oli kesätöissä vuonna 2023 eri paikkakunnilla uusia kasvoja. Näitä henkilöitä olivat muun muassa Henrietta, Sanna, Henri, Nuppu, Konsta ja Samuli. Miten he viihtyivät talossa kesätöiden merkeissä, ja millaisia tehtäviä kesätöissämme pääsee esimerkiksi tekemään?
Lue lisää

Vuoden tribedolaiset TOP 3

Julkaistu 19 joulukuun, 2023

Järjestimme vuoden huipennuksena ”Vuoden tribedolainen 2023” -äänestyksen, jonka avulla löysimme työyhteisömme arvosankareita. Heitä, jotka omassa toiminnassaan toimivat arvojemme kautta ja niiden mukaisesti, arvomme arjen teoissa näkyviksi tehden. Pääset tutustumaan mitalikolmikkoon pintaraapaisua syvemmin tästä kirjoituksesta.
Lue lisää

Avoimet työpaikat

Katso kaikki